The Lost Academy Роулплей форум за Изгубената академия, училище за всякакви същества. |
|
| Кандидатстване за учител | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ева Джоунс Админ, Директор, Полубогиня, Нефилим, Овладяване на силите
Гадже : *** Домашен любимец : Черен лабрадор; Джаки Брат/Сестра : *** Родители : Озирис; Деметрия-Лили Джоунс Дарба : Съживява мъртвите; връща времето назад или го спира Брой мнения : 155 Рожденна дата : 18.09.1995 Присъединил/а се : 23.05.2010 Възраст : 29 Местожителство : Сред сапунените мехурчета, където никога няма да ме откриеш... Работа/Хобита : рисуване, химия, четене, животни, коли, РП-та Хумор : Сякаш никога не съм съществувал...
Герой Име на героя: Еванджелина-Лили Джоунс Години на героя: 20 години Вид на героя: Полубог, Нефилим
| Заглавие: Кандидатстване за учител Вто Май 25, 2010 9:17 pm | |
| Тук можете да кандидатствате за преподавател по някой от предметите. Трябва да попълните това:
Име: Възраст: Пост: Причина: | |
| | | Виктория Ван Амор ЛаФонте Админ, Директор, Полубогиня, Нефилим, Отвари
Гадже : *** Домашен любимец : Котка: Сибирска черно-бяла котка; сини очи; Дездемона (Ди) Брат/Сестра : Полубрат; Сет; син на Фернанда от друг мъж Родители : Хадес; Фернанда Дарба : *** Брой мнения : 5 Рожденна дата : 21.08.1995 Присъединил/а се : 25.05.2010 Възраст : 29 Местожителство : Някъде в нищото...някъде където границата на светлината и мракът е ясна, а те водят сериозна битка...змиите препускат смело напред...гарваните кръжат над нея...кралица Атсис... Хумор : ЩоМ вЕдНъЖ пРоБуДи Се ЖеНсКаТа Ми ЗлОбА сЪм ГоТоВа Да ПрАтЯ вСяКа ТъПа к*ЧкА В гРоБа!
Герой Име на героя: Виктория Ван Амор ЛаФонте Години на героя: 19 години Вид на героя: Полубог; Нефилим
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Вто Май 25, 2010 11:02 pm | |
| Име: Виктория Маккорт Възраст: 19г. Пост: Учител по Отвари Причина: Интереси и висше образование към предмета.
| |
| | | Ева Джоунс Админ, Директор, Полубогиня, Нефилим, Овладяване на силите
Гадже : *** Домашен любимец : Черен лабрадор; Джаки Брат/Сестра : *** Родители : Озирис; Деметрия-Лили Джоунс Дарба : Съживява мъртвите; връща времето назад или го спира Брой мнения : 155 Рожденна дата : 18.09.1995 Присъединил/а се : 23.05.2010 Възраст : 29 Местожителство : Сред сапунените мехурчета, където никога няма да ме откриеш... Работа/Хобита : рисуване, химия, четене, животни, коли, РП-та Хумор : Сякаш никога не съм съществувал...
Герой Име на героя: Еванджелина-Лили Джоунс Години на героя: 20 години Вид на героя: Полубог, Нефилим
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Сря Май 26, 2010 12:13 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Сря Май 26, 2010 12:14 am | |
| Име: Еванджелина-Лили Джоунс Възраст: 19 години Пост: Овладяване на силите Причина: Много добри познания по предмета; като ученичка е била отличничка и през четирите си години на обучение. | |
| | | Кариса Джанг Полубогиня, Изобразително Изкуство
Гадже : *** Домашен любимец : Куче; Мопс; Кайл Брат/Сестра : *** Родители : Раиден; Джанг Ми Хи Дарба : *** Брой мнения : 2 Рожденна дата : 19.11.1990 Присъединил/а се : 10.08.2010 Възраст : 34
Герой Име на героя: Кариса Ери Джанг Години на героя: 19 години Вид на героя: Полубогиня
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Нед Авг 15, 2010 2:25 am | |
| Име Кариса Ери Джанг
Години 19
Предмет Изобразително изкуство
Причина Познания и интерес към предмета | |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Чет Авг 19, 2010 8:05 pm | |
| | |
| | | тори ториейро Вампир, Пророкуване
Гадже : *** Домашен любимец : *** Брат/Сестра : *** Дарба : *** Брой мнения : 11 Рожденна дата : 13.04.1996 Присъединил/а се : 19.08.2010 Възраст : 28
Герой Име на героя: Тори Ториейро Години на героя: 21 човешки години, 200 вампирски години Вид на героя: Вампир
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Чет Авг 19, 2010 8:13 pm | |
| Име - Тори Ториейро Години - 21 Предмет - Пророкуване Причина - Не ми се занимава с РП на ученик. | |
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител Чет Авг 19, 2010 8:16 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кандидатстване за учител | |
| |
| | | | Кандидатстване за учител | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|